Blødeflødekarameller er selvfølgelig mere tilbøjelige til, at klistre end hårdere flødekarameller. Det her er simpelthen den hurtigste og nemmeste opskrift på flødekarameller i mikroovn
Det er snart december, og i disse uger kommer traditionerne så småt op i mig Karameller høre vinteren til og derfor får i her en lækker opskrift på bløde, cremede karameller med crunchy nødder Flødekarameller er utroligt nemme at lave, og man kan virkelig variere smagen i uendelige retninger
Mens bøfferne står og kommer sig over chokket af stegningen, sauterer du løg, hvidløg og chorizopølsen, indtil løgene er bløde, og det hele er godt blandet
Det var noget, jeg ikke kunne finde ud af at lave, da jeg blev veganer, og jeg har derfor et par gange stået med en bageplade fuld af enten krummer, der godt nok smagte godt, men som ikke hang sammen som cookies, eller af meget bløde kager, som jeg heller ikke forbinder med cookies
Det var noget, jeg ikke kunne finde ud af at lave, da jeg blev veganer, og jeg har derfor et par gange stået med en bageplade fuld af enten krummer, der godt nok smagte godt, men som ikke hang sammen som cookies, eller af meget bløde kager, som jeg heller ikke forbinder med cookies
250 gram sukker2 ½ dl piskefløde1 stang vanillekorn (kan undværes)25 gram smør1 knsp saltFlødekarameller. Ved 125 grader bliver karamellerne bløde og fudge agtige og ved 130 grader bliver de relativt hårde
Der lægges sidste hånd på julekonfekten – sådan da- for jeg ligger stadig i forhandlinger med min søde tand og den tid jeg har til rådighed, om hvor vidt jeg kan nå at lave lidt mere af den dejlige bløde franske nougat og en portion hjemmelavede bounty kugler
Enten er de blevet for hårde, for bløde, for grynede eller for klistrede og drømmen om de perfekte karameller var næsten opgivet - men så opdagede jeg denne ualmindeligt nemme og hurtige opskrift som gav en portion helt perfekte flødekarameller toppet med karamel og dyppet i belgisk Callebaut chokolade