De er bløde og luftige, let krydrede med kardemomme og fyldt med store stykker mørk chokolade. Sådan nogle rigtig bløde nogle, der dufter i hele lejligheden og skal spises med lune med iskoldt (tand)smør
De er så lækre, luftige, bløde, fulde af creme og dejen er så god at arbejde med, at jeg lykkedes at samle bollerne, så ikke en eneste dråbe creme flød ud
Bollerne er gode bløde og mættende. Denne opskrift er lavet ud fra kombinationer af andre opskrifter og med henblik på at lave nogle lækre grove boller men uden æg
Chokoladeboller og varm kakao – Efterår, kom bare an. Det betyder at der skal hygges ekstra meget hjemme i familien, og der findes ikke nogen bedre måde at hygge på, end at smovse nogle lækre boller og varm kakao i sig
Tilsæt så det bløde smør, og ælt det godt ind i dejen. De her er svampede, luftige, har en fyldig smag af kardemomme, og så holder de oven i købet den saftige krumme i flere dage
Luftige og blødespinatboller med timian. Bollerne kan sagtens bages dagen før de skal bruges, de holder sig nemlig bløde i flere dage på grund af olivenolien