Jeg faldt over denne skønne opskrift på en amerikansk blog og måtte bare prøve den med det sammen. Jeg tilføjede mit eget lille twist og har proppet M&M´s i for sjovs skyld
Lækre og luftige grønne spinatboller. Denne opskrift på lækre grønne spinatboller er helt perfekt som fx sandwichboller i madpakken eller som tilbehør til en varm suppe en kold vinterdag
Nu er alle eksamener overstået, jeg har fået huen på og fejret det i mange dage. Det har virkelig været skønt, og jeg ville ønske, at jeg kunne opleve det hele igen
Kyllinge delle. 400 g kyllingefars hakket 2 hele øg 1 hakket løg 1 lille reven gulerod 1/2 hakket peberfrugt 2 spsk rugmel 1 tak Salt Peber Rør kødet sejt med salt
Opskrift. 2½ kg nakkefilet. 6 spsk rub. 2 dl bbq sovs. Fremgangsmåde. Vi kender alle de kedelige koteletter som ligger nede i køledisken - 8 tynde strimler gris for en halvtredser
Så skulle der lige bages boller igen, og denne gang blev det disse lækre spinatboller. Jeg havde egentlig taget spinat op af fryseren, for at lave spinatlasagne, men nu blev det lige til boller i stedet
Jeg var i København i mandags og fik den bedste KÆMPE store cookie i Starbucks i lufthavnen, så jeg blev simpelthen så fristet til at lave cookies her i går aftes (i stedet for at lave mere fornuftige ting)
En kæmpe oksesteg. Udgivet den 3. juli 2016 by Karen Engell Dalsgaard. I går da vi havde gæster, stegte jeg den største oksesteg, jeg nogensinde har haft indenfor husets fire vægge
Disse boller har været en fast del af min madpakke i gymnasietiden og efter at været begyndt på universitetet, så er madpakker igen blevet en del af hverdagen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.