1 dl boghvedegryn. 1 dl boghvedegryn. Min ældste søn og jeg kører lige i øjeblikket et forsøg med at undgå gluten i vores mad og så må vi se hvad det gør af gode ting for os
1/2 dl boghvedegryn. 1/2 dl boghvedegryn. Så er det blevet tid til at lave en portion mysli igen og denne gang er det blevet til glutenfri honningristet mysli uden sukker og udelukkende med sunde økologiske sager
1 dl havregryn (glutenfri eller boghvedegryn for glutenfri version). Skær det værste jord fra svampene og fjern det sidste jord ved at tørre det væk med et sykke køkkenrulle
solsikkekerner, kokosmel, boghvedegryn, puffet ris, tørrede abrikoser, cornflakes, puffet boghvede. Denne her luksusmüsli er så simpel og nem at lave, at jeg ikke forstår, hvorfor jeg bliver ved med at købe forretningernes trælse udgave af samme
1 dl boghvedegryn. 1 dl boghvedegryn. Jeg er kommet rigtig godt igang med at eksperimentere med at bage groft glutenfri rugbrød og prøver mig frem med forskellige kerner, frø og melsorter, som alle er glutenfrie
og hvad køleskabet ellers byder på af grønsager 2 L vand (evt mere afhængig af hvor tynd eller tyk man vil have suppen)4 grønsagsbouillonterninger (1 terning til hver ½ L vand)4-6 dl boghvedegryn (ris eller linser kan også bruges)1-2 tsk merian salt, peberSådan gør du. Tilsæt så boghvedegryn og bouillon og lad koge i yderligere 15-20 minutter. 4-6 dl boghvedegryn
Boghvedemel og boghvedegryn kan udskiftes med henholdsvis fint og groft majsmel. 100 g boghvedegryn. Her er et glutenfrit grovbrød, som er nemt at lave og som holder sig fugtigt og friskt længe
Boghvedegryn til toppen. Drys boghvedegryn på toppen. Jeg prøvede i weekenden både at bage et glutenfrit brød og en glutenfri kage (opskriften kommer senere)
Har købt en pose boghvedegryn, hele gryn, så jeg har eksperimenteret lidt med boghvede i boller. Jeg tænker, at det er bedre at anvende valsede boghvedegryn til denne opskrift