Efter hævning æltes dejen igennem på et meldrysset bord, da det godt kan være lidt klæberigt. Sunde boller som er nemme at lave og som smager og mætter fantastisk
Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m. For at jeg har lidt at vælge mellem laver jeg ofte mad boller/skinkeringe – som smager helt fantastiske
Det vigtigste er, at dejen har en meget våd konsistens, når man sætter den til hævning. Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Smør lidt olivenolie ovenpå dejen, og sæt dejen til hævning i køleskabet natten over. Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m. For at jeg har lidt at vælge mellem laver jeg ofte mad boller/skinkeringe – som smager helt fantastiske
Stil til hævning ca. have boller med til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet. Jeg har dem efterhånden næsten altid i huset og bruger dem ofte i pandekager, i smoothies og i mine drømmeboller og andet bagværk
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
hævningen hældes dejen ud på et melet bord og trækkes ud og foldes. stilles til hævning i to timer. Efter anden hævning lempes dejen over i den varme gryde og bages i