Vend selleri stykkerne i sammen med kødbollerne og varm det hele igennem. Vandet skal ikke koge men være lige under kogepunktet så kødbollerne blancherer
Vores bedste alternativer, er en burger med selleriskiver og en med portobellosvampe. Lige så glade som vi er for lækkert og saftigt fyld, lige så trætte er vi af kedeligeburgerboller
sort peberGode boller (gerne hjemmebagte grove burgerboller - jeg har dog brugt købe-ciabattaboller denne gang)AgurkMangoSandwich mayo (Hellmann's er bedst, synes jeg)Jeg bruger kyllingefiletter, som jeg selv hakker
Burgeren samles med knoldselleri som burger bolle og så er det ellers bare at fylde på efter behag. Kondimenter efter valg – Dijon sennep, mayonaise, hot sauce etc
Jeg skal have kogt mere æblemarmelade, da en af de store fornøjelser, jeg tager mig den dag, er at spise en af mine lækre lynboller med stærk ost og æblemarmelade
Dertilfikvi en frisk grøn juice med æble, spinat, citron, agurk og selleri og en kop kaffe. I har måske allerede set det på Instagram, hvor jeg har teaset lidt og vistbilleder henover sommeren
Form farsen tilkødbolleri en passende størrelse, og kog dem i letsaltet vand i ca. Skræl gulerødder, pastinak og selleri – de skal ikke skæres ud … endnu
Salt og peberTilbehør. 1 lillepersillerod, pastinak eller et stykke selleri. 100 g fintsnittede rosenkål. 100 g finthakket grønkål. 50 g sultanas rosinerDressing. 3 spsk rapsolie. 3 spsk citron- eller appelsinsaft. 1 tsk honning. 4 ciabattaboller
Jeg bagte nogle helt fantastiske, hvis jeg selv skal sige det, og det skal jeg, boller med rodfrugtpuré til, og sikke et festmåltid af den slags, som de gamle kogekoner serverede i underetagen af de fornemme herregårde itidernes morgen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Aftensmaden i dag stod på bolleriselleri, en god gammel ret som viikke får ret tit, men jeg købte et selleri på tilbudisidste uge, så selvfølgelig skulle der en ret på madplanen som indeholdtselleri