Boller med creme fraise opskrifter

Müsliboller

Müsliboller

Mos bananerne og rør dem sammen medcremefraise. Form dejen ved hjælp af to spiseskeer, og læg bollerne på en bageplade med bagepapir

Grove gulerodboller med kerner

Magnus spiser gerne brød eller boller til morgenmad, så det varvigtigt at få lavet en god solid bolle, der indeholder en masse kostfibre og gode egenskaber
Æbleboller

Æbleboller

Form bollernemed hjælp af en ske. Pensl med mælk. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. 1 dl cremefraise. Lad bollerne efterhæve mens ovnen varmes op til 220 grader. Bag bollerne i cirka 20 minutter. 1 dl cremefraise
Boller med hvede- og grahamsmel

Boller med hvede- og grahamsmel

Bløde boller bagt uden smør, men medcremefraise og både hvede- og grahamsmel. Tilsæt salt, olie og creme fraiche og rør rundt med en grydeske
Mættende sunde boller med bid

Mættende sunde boller med bid

Tilsæt salt, sukker, rapsolie, cremefraise, rugkerner og fuldkornshvedemel. Boller bagt med rugkerner, fuldkorns- og almindeligt hvedemel

Skyr med chokolade og kokos

Fedtindholdet er lavt, og sammen med det høje protein indhold, er det et godt alternativ til for eksempel cremefraise, hvis man ønsker at spare på fedtet
Karry-kartoffelsuppe med bacon

Karry-kartoffelsuppe med bacon

Til suppen fik vi nogle lækre boller, som jeg faktisk bagte både søndag og mandag da de forsvandt så hurtigt
Kærnemælksboller

Kærnemælksboller

Bløde kærnemælksboller drysset med mel. Det smager så dejligt med en nybagt bolle. ymer, yoghurt, cremefraise
Tunsalat

Tunsalat

Smager fortræffeligt på fristbagt rugbrød, hvidt brød og boller. Med inspiration fra min ophold i Pasadena, Los Angeles i '89 - '90 hermed min favorit tunsalat. 2 dåser tun i vand (vælg en kvalitetstun)1 dl cremefraise 18%1/2-1 tsk sambal oelek2 stilke snittet bladsellerisaltpeberBland alle ingredienserne og smag til med salt og peber. 1 dl creme
Madmuffins med gulerod

Madmuffins med gulerod

Muffins behøver ikke være søde, og kan også sagens bages som tilbehør eller erstatning for boller til et morgenbord
Græskar-boller

Græskar-boller

Bollermed græskar, -kerner, gulerod og solsikkefrø. Rør cremefraise, salt og sukker i. Men pas på, at du ikke ælter for meget mel ind i bollerne
Focacciaboller med spinat og purløg

Focacciaboller med spinat og purløg

Rør lunkent vand, cremefraise og gær sammen. Spinatbollerne har en fantastisk smag, fyldt tilpas med spinat og purløg, og de er saftige og bløde

Squash boller

Herefter pensles bollernemed æg og drysses med groft salt og evt timian, oregano eller hvad man ellers har