I den oprindelige opskrift er der cremefraise, men da min kæreste ikke må få laktose, er dette fjernet og så har jeg tilføjet en smule vand i stedet for
Magnus spiser gerne brød eller boller til morgenmad, så det varvigtigt at få lavet en god solid bolle, der indeholder en masse kostfibre og gode egenskaber
Form bollernemed hjælp af en ske. Pensl med mælk. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. 1 dl cremefraise. Lad bollerne efterhæve mens ovnen varmes op til 220 grader. Bag bollerne i cirka 20 minutter. 1 dl cremefraise
Grøntsagsbollermed stegte grøntsager. Kan lave latte med havremælk. kødfuld tofu, tomatillo crunch, salat, mayo (bed om vegansk mayo og uden creme fraiche)
Fedtindholdet er lavt, og sammen med det høje protein indhold, er det et godt alternativ til for eksempel cremefraise, hvis man ønsker at spare på fedtet
Smager fortræffeligt på fristbagt rugbrød, hvidt brød og boller. Med inspiration fra min ophold i Pasadena, Los Angeles i '89 - '90 hermed min favorit tunsalat. 2 dåser tun i vand (vælg en kvalitetstun)1 dl cremefraise 18%1/2-1 tsk sambal oelek2 stilke snittet bladsellerisaltpeberBland alle ingredienserne og smag til med salt og peber. 1 dl creme