Jeg blander FiberHusk, majsmel, maizena og boghvedemel sammen medtørgæren. Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige bollermed en sprød skorpe, så led ikke længere
Det kommer der et indlæg om snart, men nu tilbage til disse fantastiske boller. 2 tsk yeast( glutenfri tørgær). Lad dejen hæve i en lille time, derefter form 15-18 boller og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i 35 minutter. Velbekommen 2 tsk yeast( glutenfri tørgær). 15-18 boller
De her langtidshævede boller er verdens letteste boller at lave og vi gør det ofte. Jeg stiftede bekendtskab med deres lækre varer på Ingerlevsmarkedet i Århus og har for nylig til min store glæde fundet frem til deres netbutik
Squashen i dejen gør bollerne lækre og svampede, synes vi og uden at de er helt proppede med squash. Vejrudsigten lover tilmed sol og varme langt hen i næste uge
rugbrødsblanding med tilhørende tørgær (jeg brugte havrerugbrød fra Finax). Midt i alle London indlæggene får I lige et break i form af en opskrift på rugbrødsbollermed gulerod
Bland herefter havregryn og rugmel sammen medtørgær inden det blandet i vandet. Bollen kan du ”ryste” flad i hænderne inden du lægger den på en bageplade beklædt med bagepapir