De kan nemlig sagtens spises udenpålæg men er også lækre med fx ost og sprød salat i. Jeg fik nemlig for et stykke tid siden tilsendt en ordentlig portion af forskellige oliven fra Gaea, en græsk producent som også kan købes i Danmark, som blandt andet producerer økologiske oliven, der pakkes i poser uden væske og konservering for at forbedre smagen
Hold godt øje med dejen – så snart den slipper skålens sider, skal du straks slukke for røremaskinen, så du ikke overælter dejen og derved ødelægger dejen elasticitet
Indlægget er lavet i samarbejde med KitchenOne / Sponsoreret. Jeg har rørt noget af pulpen i dejen til nogle grove, koldhævede boller sammen, og jeg har tænkt mig at bruge resten til deller eller i vafler
Bland alle ingredienserne og form fire boller af dem, som du ruller heeelt tyndt ud. Læg først lidt salat på brødet, og smid så et par tomatskiver på sammen med lidt løg
Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m. For at jeg har lidt at vælge mellem laver jeg ofte mad boller/skinkeringe – som smager helt fantastiske
Sæt bollerne på en bageplade og sæt dem midt i en forvarmet ovn. Del herefter dejen i 8-10 stykker og form dem til boller. skrues temperaturen ned til 150°C og bollerne bager videre i 15 min