Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern1 stor bornholmerhane 1,5 kg1 skalotteløg100 gr markchampignon100 gr gr østershatte1 æggeblomme1 dl fromage blanc (kvark 1%)6 skiver italiensk fennikelpølse (50 gr)3 spsk hakket estragon3 spsk hakket bredbladet persille1 spsk smør2 spsk olivenolie2,5 dl hvidvinSnit skalotteløg fint. ”tallerken” er fra Anne Black og dug er fra Bungalow 1 stor bornholmerhane 1,5 kg
Jeg hapsede en Bornholmerhane til 85 kr og en pose rodfrugter, for jeg havde bestemt at jeg ville bruge min elskede römertopf. 1 Bornholmerhane. 1 Bornholmerhane
- med Bornholmerhane. - på et styks Bornholmerhane og masser af grøntsager. 1 styks Bornholmerhane. Solen giver anledning til forårshumør, men kulden minder stadig lidt om vinter
- med Bornholmerhane. - på et styks Bornholmerhane og masser af grøntsager. Bornholmerhane. Solen giver. anledning til forårshumør, men kulden minder stadig lidt om vinter
bornholmerhane (ca. bornholmerhane (ca. Coq au vin opskrift – kylling i vin er en national fransk ret. Opskrift på “Coq au vin” betyder i virkeligheden bare “kylling i vin”, og i denne udformning af opskriften, mere korrekt, “kylling i rødvin”