Skær en lille slids på den lange led ind i brysterne, og læg lidt mozzarella derind sammen med en foldet skive mortadella og en lille håndfuld af brødterningerne
Server salaten som den er eller med et stykke fisk, kylling eller friskbagt brød til. Pesto-spelten er vendt med frisk spinat, cherrytomater, salte oliven og den lækreste bøffelmozzarella
Server medbrød. Brød. Vend dem med rucola, mynte- eller citronmelisseblade og pistaciekerner. Rør og smag olivenolien til med balsamico samt salt og peber
Server med godt brød. Skær mozzarella ud i skiver. Kan kun sige "Prøv dem" 2 personer 2 ferskner eller nektariner 2 håndfulde rucola 4 skiver serranoskinke 200 gr frisk mozzarella4 skiver serrano eller parma-skinke 1 spsk citronsaft 4 spsk god jomfruolivenolie Havsalt og friskkværnet peber Tænd ovnen på 200 gr. 200 gr frisk mozzarella
Smør brødetmed pesto og læg skiver af mozzarella og kvarte artiskokker på. Små lækre brød til en hurtig frokost, en utraditionel forret eller en del af et tapas- eller buffetbord
Drys til sidst med lidt brødcroutoner ovenpå. Denne salat endte med at være den mest populære og blev spist rub og stub på trods af dens absolutte enkeltehed
Måltidet fuldendes med et lækkert, hjemmebagt madbrød, som I også vil få opskriften på her på bloggen, når vi forhåbentlig får tid til at sætte os sammen og blogge igen inden alt for længe