Udover det er der både kidney og black beans i, en smule mørk chokolade og lidt rødvin. Da jeg var mindre, kunne jeg ikke lide bønnerne, fordi jeg synes, at de var for melede, men i dag elsker jeg dem og mener, at Chili con carne ikke er det samme uden dem
En boks kidneybønner skylt i kaldt vann. Kjempegode kyllingklubber marinert i tacokrydder. Jeg serverer med ris, bønnestuing og lettstekte grønnsaker som paprika,løk, chili og maiskorn
Bønnerne og chokoladen runder den af tilsidst. Tilsæt bønner og varm dem godt igennem i 5 minutter. 1 dåse kidneybønner, drænet og skyllet. 1 ds chilibønner, drænet - kan erstattes af sorte kogte bønner eller flere kidneybønner
Ha i kidneybønner, chili og krydder. 2/3 boks med kidney beans. Stekes på 180 grader i 15 minutter – hvis de ikke ser helt ferdige ut så sett ovnen opp til 200-220 grader og stek videre i ca 5 minutter eller til de er fine og brune på toppen. 2/3 boks med kidney beans
Grønne bønner. Kom herefter bønnerne ved. Jeg plejer at hælde vædden fra bønnerne i vand, og kommer ellers hele mulivitten fra bønnerne i chilisovs på panden
Du trenger 1 kg bankekjøtt 1 løk 2-3 gulerøtter 4-5 poteter 2 bokser hakket eller hele tomater 1 liten boks kidneybønner Nok kraft av buljong til å dekke over kjøtt og grønnsaker 2 ts salt og pepper 2 ts chilipulver 2 ts paprikapulver litt hvetemel. Biff gryte Kutt kjøttet i terninger, rull dem i mel og brun dem i en panne, sett til side Kutt poteter, løk og gulerøtter i mindre biter og ha dem i en gryte med smeltet smør og litt olje La grønnsakene surre mens du rører et par minutter Tilsett det brunede kjøttet Hell over hakkede/hele tomater og kraften Ha i krydder og la gryten småkoke under lokk i 2-3 timer, til kjøttet er mørt
Steg indtil løg er let brunede. Tilsæt de kogte ris, bønner og majs. 4 personer Ingredienser 200 g brune ris 1 rødløg 2-3 fed hvidløg 1 frisk chili (kan undlades) 2 tsk sød paprika 1 tsk stødt spidskommen 400 g hakkede tomater 1 spsk tomatkoncentrat 240 g kogte kidneybønner (svarer til en dåse drænede bønner) En lille dåse sukkerfri majs 1 kæmpe squash (eller to almindelige) olie til stegning friskkværnet peber havsalt eller urtesalt Topping Evt. vegansk ost 2 avocadoer finthakket rød spidskål, spinat eller anden salat salsa Fremgangsmåde Kog de brune ris efter pakkens anvisning
bønner der er kogt i forvejen (brune, pinto, sorte eller kidney). Det skyldes blandingen af de mange proteiner i retten fra quorn og bønner, samt de mange grøntsager
Det skal brunes og røres rundt nogle gange. Så jeg lavede en ordentlig gryde chili, Bo lavede masser af fuldkornsris, så lavede jeg et lækkert fad med grønt, guacamole, dressing på creme fraiche, en ren creme fraiche uden noget, en skål med ekstra kidneybønner og så varmede vi taco skaller i ovnen
I en stor gryde brunes nu kødet. Det hele brunes godt. 1 dåse kidneybønner. 15 min før retten er færdig tilsættes bønnerne (drænet for væde) og majs. 1 dåse kidneybønner
Linser, kidneybønner, kikærter, mælk, mel og hvidløg blendes i en skål med en stavblender. Sundt og mættende pålæg lavet på bønner, linser og kikærter, oliefri og 100 % kolesterolfri. 200 gram brune champignon. 150 gram kogte kidneybønner. 200 gram brune champignon