Hjemmelavet chapati – opskrift. Chapati stammer fra Indien. Chapati bliver i Inden serveret til gryderetter, som indisk dhal – en slags vælling af sædvanligvis linser som smages til med diverse krydderier, som f
Det her er egentlig ikke så meget en opskrift på chapati’erne og fyldet deri. de er mere eller mindre end undskyldning for at kunne smide en opskrift på den hjemmelavede Sambal Oelek
Opskrift. Helsebrødet (fra et i forvejen ualmindeligt sundt land). Det indeholder slet ikke fedt, selvom nogle inderer kan lide at pensle det med lidt smeltet bøffelsmør
Og som vanligt finder du opskriften på chapati’erne her. Hvor det forrige indlæg var en noget fedtet udgave af chapati’er med fyld, så er det her næsten (kun næsten) i den anden grøft
Her er så min opskrift fra Madklub i mandags. Eller måske lave chapati til hjemmesmurte sandwich. Opskriften er lånt af , men herunder er min version med ændringer
Der er de her klassiske fladbrød, som er meget udbredt i mellemøsten, der er Naan og chapati i indien, det norske flatbrød, lavash fra armenien, iran, Pane carasau fra sicilien, rieska fra finland og så mange mange flere, og de bliver hver især brugt forskelligt
naanbrød eller chapati. Kyllingesuppe – opskrift. Den kyllingesuppe du får opskriften på her er en blendet suppe med kyllingestykker i samt nogle andre lækkerier
papadums, chapati eller naan. Jeg har dyb respekt for det indiske køkken. Få og simple råvarer bliver taget under så kærlig behandling, at resultatet ofte overgår min forstand