Dejlig svampet med et godt lag chokoladeglasur på toppen – det er altså noget som de sætter pris på. Kagen kan spises året rundt, men jeg synes selv, at den er ekstra god her i de mørke måneder, serveret med en god kop kaffe eller iskold glas mælk
En god chokoladekage med topping og chokoladeglasur blandet med kokos. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og mas dem sammen med en del af sukkeret
Han er vild med vores familieopskrift på "Den Du Ved Nok", der er en chokoladekage med en tyk, kokos/chokoladeglasur i et generøst lag, men vi synes næsten, at den skulle gøres lidt mere festlig, nu hvor det var fødselsdag
Server dem som de er, med en kugle vanilleis, eller pynt med frosting eller chokoladeglasur. Den er nem, god og svampet, samtidig med at være en lidt sundere udgave end gennemsnittet
Når kagen er afkølet, pyntes den med et tykt lag chokoladeglasur og skæres i skiver. Særligt glæder jeg mig til at prøve opskriften på småkager med hårdkogte æggeblommer… Den opskrift får du, hvis jeg bliver tilfreds med resultatet
Server dem som de er, med en kugle vanilleis, eller pynt med frosting eller chokoladeglasur. Husk at bruge (over)modne bananer, da det er dem der giver smag og sødme (og dermed også mindsker mængden af sukker)
Pynt medchokoladeglasur. Slut af med salt og mel. Der er altid tørgær i skuffen , sneglende er uden æg , så er de altså lette at lave på en dejlig søndag hvor solen skinner og kaffen er sat over
Kakaopulver bruger vi til at lave chokoladeglasur af. Spanierne prøvede at holde kakaoen for dem selv, ved at forbyde eksport, men søfarer bragte alligevel nogle kakaofrø med hjem, og snart var den også kendt i Europa
Til chokoladeglasuren kommes fløde, smør og flormelis i en gryde. Ønsker du istedet chokolade-kaffe ganache, så varmes chokolade, fløde, sukker og kaffe op i en gryde, til chokoladen er smeltet