Indlægget Chokolademuffinsmed skumfidusfrosting blev vist første gang den Annemette Voss. REKLAME – chokolademuffins udviklet for HARIBO – og den er go’
Hvad med at forkæle dig selv med disse muffins op til weekenden. Bland de våde ingredienser i en anden skål og pisk sammen med elpisker til massen er ensartet
natron. Efter nogle dejlige løvfaldssommerdage med sol, varme og blå, blå himmel er kulden for alvor sat ind og det gav lyst til at være i køkkenet, hvor jeg forleden bagte disse chokolademuffins
Og jeg har endnu engang en lækker opskrift med. natron. For siden jeg fik mit arbejde hos en bager, så har jeg af en eller anden grund næsten altid kage med hjem
1½ tsk natron. 1150 g groft hakket chokoladePisk æg, sukker og vaniljesukker Tilsæt skyr og olie I en anden skål blandes melet med kakao, natron, bagepulver og salt Rør melblandingen i din sukkermasse Tilsæt chokolade og rør til det er fordelt Sæt 12 muffinsforme i din muffinsplade Fordel dejen til dine chokolademuffins i de 12 forme – Det er nemmest hvis du bruger en mekanisk iskugle ske Bages ved 175 grader C i ca
Tilsæt kærnemælk, kakao, mel og natron og pisk til dejen er ensartet. Min datterskal have kage med til præst, så jeg har bagt de her chokolademuffins, som bliver rigtig svampede og lækre
Tilsæt kærnemælk, kakao, mel og natron og pisk til dejen er ensartet. Min datterskal have kage med til præst, så jeg har bagt de her chokolademuffins, som bliver rigtig svampede og lækre
Pisk sukker med olie, og tilsæt herefter æggene et ad gangen. Prøv at skifte kokosmel og hakket chokolade ud med revet citronskal og nødder, lidt bananmos eller måske lidt tørret frugt
I en stor røreskål blandes mel, sukker, vaniliesukker, bagepulver, kakao og natron sammen med salt. Jeg bagte dobbelt portion, men I får den originale opskrift herunder - men med mine ændringer skrevet med rødt i siden
Tilsæt kærnemælk, kakao, mel og natron og rør dejen sammen. 1 tsk natron. 1 tsk natron. Jeg startede jo i skole i mandags, og synes lige at der skulle bages lidt muffins til tøserne(jubiiii, flere til at spise det jeg bager
Bland først alle de våde ting (mælk, æg, margarine, yoghurt) sammen og bland det sammen med de tørre varer (mel, natron, kakao, vaniljesukker og sukker)