J. e. g. s. k. u. l. h. a. v. b. r. ø. d. m. p. å. j. …. o. t. i. n. O. f. ,. M. y. C. H. K. '. A. æ. G. á. –. (. ). 5. 0. 2. 3. c. 8. 1. 7. 4. B. ”. Æ. L. T. F. /. S. D. -. N
ClausMeyer er nu en dygtig kok, og med disse brownies har han ramt plet. Den originale opskrift, som findes i bogen Meyers Bageri er en bradepandekage, hvor der er brugt valnødder
Her er ClausMeyer jo fantastisk til det lyse bageri og jeg besluttede at lave en portion dej af hans opskrift på mormorbrød og i stedet lave lækre boller ud af det – og sikke nogle boller
Bager man dem selv, er jeg helt vild med den her opskrift, som jeg har lånt hos ClausMeyer. Store bededag er lige om hjørnet, en af mine favorithelligdage
Jeg har købt ClausMeyers "Almanak", som indeholder ikke mindre end 22 opskrifter med rabarber. Bag ved 180 grader - Meyer siger 15 minutter, mine skulle have næsten ½ time inden de var gyldne og sprøde ovenpå
Vi bestilte kaffe, som var fra Estate Coffee, som ClausMeyer i øvrigt også ejer. Når man har spist på verdens bedste restaurant, bør man da dele ud af oplevelsen, ikk
Da jeg skulle bage brunsviger første gang sidste år, kastede jeg mig ud i ClausMeyers opskrift, da jeg har rigtig gode erfaringer med hans opskrifter på både brød og kage, og han har bare en evne til at gøre kagerne en lille smule mere luksusagtige, hvilket også er tilfældet med hans brunsviger
10-12 min på røremaskine, indtil den slipper skålens kanter helt, er blød, smidig og består glutenprøven, som ClausMeyer så fint har indført i de danske bagehjem
Opskriften er oprindelig fra ClausMeyers “Meyers Bageri”, en bog der absolut kan anbefales. “Hold da op hvor smager det godt”, ja sådan noget skal man høre på mens man sidder og spiser sin aftensmad… Og jeg må sige at alt ros var velfortjent Disse naanbrød blev intet mindre end perfekte, både sprøde, bløde og tilpas krydrede