Tag den hjemmelavede eller en købt mayo, bland den mededdike og sukker. Den er lavet på hjemmelavet mayo, som tager to minutter at lave med en stavblender
Bland mayonaisen med sukker og eddike og vend det sammen med de snittede grøntsager. Den blev serveret til en medister i baconsvøb, og det friskede retten gevaldigt op
Med en hjemmelavet coleslaw er det let at få spist noget af den sunde hvidkål. Yoghurtblandingen blandes med hvidkål og guleroden i en skål, der stilles i køleskabet og trækker mindst et par timer inden servering
sød sennep - alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker. 1 lille hvidkålshoved - kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål, alt efter årstid. 1 dl æblecidereddike - andre eddiker kan naturligvis bruges. 2 tsk salt - du kan med fordel bruge urte- eller sellerisalt
Reven gullerødder Reven hvidkål Lidt ymer En go mayonaise Sennep Balcamico eddike Honning Salt og peber Husk at der går ikke ret meget dressing til salaten
Pulled pork burger medcoleslaw. Sådan laver du coleslaw. Pulled pork hedder pulled pork fordi kødet er så mørt at det bliver trukket (pulled) fra hinanden med et par gafler
Som tilbehør, lavede jeg en lille portion coleslaw. Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Den kan bruges til aioli, ranchdressing, bearnaise dip, til coleslaw og meget andet. Jeg har lavet mayonnaise masser af gange nu, uden at det er lykkedes mig, at lave det på et helt æg med hviden
Coleslaw. Bland kål medæbleeddike, mayonnaise og cremefraiche. æblecider eddike. Price der lavede et program med amerikansk mad og i den grad fik sat gang i bølgen med langtidsstegt nakkefilet
En coleslaw kan spises til rigtig mange ting, og her har jeg serveret den til et par stegte pølser. Rør yoghurt sammen med sennep og eddike og krydr med salt og peber
Jeg lavede hamburgerryg søndag medcoleslaw og flødekartofler til. Her er opskriften på coleslaw. Hak salatløget fint og rør det med creme fraiche, mayonaise, dijonsennep, eddike, kommen samt salt, peber og sukker
Her til aften serverede jeg så kødet i burgerboller (bagt sidste søndag efter Claus Meyers opskrift - Meyers Bageri) medcoleslaw (hvor krydderurterne blev erstattet med brøndkarse), lidt avokado og en Fentimans Cola på siden