Spoon or pipe mixture into dessert cups over graham cracker layer. Divide mixture among 8 - 10 dessert cups and lightly press into an even layer, set aside. Add in 1/3 cup of the powdered sugar, tint with yellow food coloring if desired and whip until stiff (but not lumpy) peaks form (shake cream from beaters, no need to clean). Mix lemon curd and remaining 2/3 cup powdered sugar into cream cheese mixture. Cooking Classy 3/4 cup crushed graham crackers (6 full sheets). 1 1/2 cups (355ml) heavy cream. 1 cup (110g) powdered sugar, divided
DO NOT use the two cups as directed on the package. In a small bowl mix the 1 1/2 cups milk with the package of strawberry pudding. Fold in 1 cup of the Stabilized Whipped Cream or Cool Whip and gently mix. 1 1/3 cups graham cracker crumbs, plus additional for topping. 1 1/2 cups milk. 4-ounce package Strawberry Creme Pudding. 1/2 cup confectioners' sugar
Denne pærekage med karamel er en virkelig god kage, jeg oplever ofte at folk vrænger på næsen når man foreslår pære i dessert og kage, hvilket jeg bare synes er SÅ ærgerligt
Jeg kan anbefale Isa Does it (af Isa fra Post Punk Kitchen) og Chloe’s Kitchen (af Chloé Coscarelli, som vandt tv-udsendelsen Cup Cake Wars mod ikke-veganske modstandere og blev veganerkendiskok på rekordtid)
Opskriften er inspireret af CupcakeGemma på YouTube, og selve kagen er hendes opskrift. Jeg brugte crunchy peanutbutter i selve kagen og glat peanutbutter i min frosting – du kan sagtens bruge samme type peanutbutter i begge dele
Mine cookies fik en sprød kant og skorpe med en skøn kage-agtig midte. Ønsker man en mere småkage agtig cookie trykker man blot kagerne en anelse flade inden de bages
Jeg delte den sidste år hvor jeg gik helt amok med at lave Raw Food kager, og nu når opskriften jo ikke er til at finde på bloggen længere, tænker jeg det er fint at få den tilbage, da de simpelthen smager sååå godt