Apple and cinnamon cake is a traditional dessert here in Denmark. Servér med creme fraiche eller skyr ved siden af, og hvis du er lige så voksen, som vi er, kan jeg anbefale en god portvintil kaffen
Pigerne vil elske denne dessert… de tror den er sund, fordi den er så frisk i smagen…. Så er vi kommet til anden del i Madsvinenes tapas arrangement på Aarhus Efterskole
Trifli er, hvad jeg kalder dessert i verdensklasse. Kompotten brugte jeg til en næsten klassisk trifli med kunst makroner, et lille stænk portvin og vaniljecreme
Enkel og klassisk osteanretning der ikke var så meget at sige om, dertil et dejligt glas portvin, ja igen uden præsentation, ostene fik dog et par ord med denne gang, men var en ren oplæsning fra notesblokken hvilket antydede at man ikke skulle spørge mere ind til de forskellige oste for det tror jeg ikke jeg ville få svar på
Og selvfølgelig en cremet og lækker marengslagkage tildessert. Helstegt dyrekølle, en blandet salat med portvinssyltede tranebær og glaserede valnødder – samt den klassiske Cumberland sovs, der er så god til koldt kød – især til vildt og okse
Bare husk at fiske den op senere, inden du hælder desserten i glas. Tilberedningstid. god portvin. Hæld hele herligheden i små dessertglas, og kyl dem i køleskabet i min
Vaniljeprikket ris a la mande med en god kirsebærsauce er en fast tradition som desserttil julemiddagen her i huset og meget gerne også til dagen efter
Smages dessertentil med portvin. Velbekomme - rigtig god dessertappetit og glædelig jul. Brune ris gi'r mere struktur til grøden og en dejlig lidt nøddeagtig smag ♥