Dild dressing. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprøde og gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
Dressing. smør til stegning. Rist bacontern i smør på en pande Rør dressing sammen. Server med dressingen. 500 gr torskefilet. Skær torskefilten i 4 pæne stykker, og steg på en grillpande i 2 -3 min på hver side
Cremefraiche MayonaiseSennep HP sovs Hakket purløg Hakket persille Hakket dild Salt Peber Skær torsken i mundgode stykker , kom en skefuld af dressingen på
Hell dressingen over agurkbitene og rødløken, og la agurksalaten stå og trekke frem til servering. Jeg prøver å være ganske flink til å spise sunt og variert mat, i hvert fall på hverdagene
Hell dressingen over agurkbitene og rødløken, og la agurksalaten stå og trekke frem til servering. Jeg prøver å være ganske flink til å spise sunn og variert mat, i hvert fall på hverdagene
Bland dressingen ved at piske vand, olie, æbleeddike og honning sammen. Rødbedesalaten passer godt til and, kylling, oksekød, svinekød og fisk, som torsk og laks