) Jeg havde først lyst til at lave toastbrød med masser af Nutella, men tænkte at det bare er for usundt, da det jo som sagt er fredag og for mit vedkommende betyder det fredags-blandselv-slik
For at gøre dem lidt ekstra udfordrende, kunne man putte lidt salattern i også. Da alle julefrokosterne er lige om hjørnet, hvor frikadeller ofte er på menuen, kunne det være sjovt at skifte denne ud, med de traditionelle
feta (jeg brugte Levevis salattern). Jeg spiser meget sjældent low carb, da jeg i bund og grund mener, at sundhedsmyndighedernes anbefalinger er de sundeste, men dermed ikke sagt, at det ikke kan spises til nogle af måltiderne
salattern/feta1 håndfuld hakket persille 2 ægSalt og peber1 pakke baconBland alle ingredienser (undtagen bacon) sammen til en fars. vand med i fadet og bag ved 200 grader i ca. 1 dl salattern
Du kan med fordel forberede og samle lasagnen først på dagen, stille den i køleskabet, og så først sætte den i ovnen en tre kvarters tid før, maden skal på bordet – så behøver du ikke stå i køkkenet, mens du har gæster
Savner du en hurtig og nem, lækker ret, der giver dig smager og følelsen af at sidde og spise morneysauce blandet med pasta, så er her en mulig erstatning
Chili con carne er spansk for chili med kød. Salattern (fetaost) kan fås i en sojaversion, som kan spises af veganere og revet ost fås også i en vegansk udgave
Her har jeg brugt en ganske almindelige flødeost naturel, men jeg har også prøvet med feta (salattern) og mozzarella – hvilket også giver et lækkert resultat
Salattern. I kan nedenfor læse, hvad de forskellige ingredienser byder ind med i denne salat. Hak mandlerne groft og tør-rist dem på en pande med salt, og lad dem køle af
Tapas bestående af dadler med bacon, oksekødsboller i tomatsauce, ovn kartofler i paprika og timian, hjemmerørt chilimayonnaise, hjemmebagt grov & hvedemels brød, parmaskinke, tomatsalat, brie, port salut, grønne oliven, lakseroulade, pate, carpaccio med ost og oksespegepølse
Jeg har prøvet med feta (salattern), pikant ost, forskellige urter osv. Med sommer kartofler og salatJeg har ofte haft det problem med svinemørbraden at den bliver tør, og jeg har været på jagt efter noget der har kunne gøre den lækker og saftig
Den her version kombinerer min basis take på den danske ret med græske kødboller, og er måske lidt for vild til oldefar, men er dog stadig frikadeller som han kender dem – ‘bare’ med et ekstra pift
sammen med en bulgursalat med løg, peberfrugt og salattern. Der er rigtig mange, der elsker hakkebøffer med bløde løg, men jeg synes ofte de er meget tørre og kedelige
Bland ris, drænede kikærter, rosiner, finthakket rødløg, salattern og brøndkarse. Rør olivenolie med citronsaft, finthakket hvidløg, salt og peber og vend i salaten
), men der røg et par ting med hjem, som vi bare ikke kunne leve uden. Vi serverede det med sellerifritter og rigeligt tzatziki - opskriften har vi delt før, klik her
smag til med salt og peber. Ovenpå lægges torskefilleten, som overdryppes med citron saft. Smagte skønt, jeg elsker spinat med muskatnød, og det giver noget smag til den neutrale torsk
Kom fetaost/salattern, babysalat, blomkålsbuketter og saltede græskar i en skål. Dagens aftensmad endte med at se lidt anderledes ud end planlagt, idet den planlagte fisk ikke var tøet op
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.