Kagerne skal være gyldne, og efter afkøling bliver de helt sprøde og knasende. På sådan en helt alm. tirsdag, hvem kunne så ikke godt have en knasende sprød havregrynskage
Efter et par forsøg lykkedes det for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
Det er et samarbejde jeg selv har efterspurgt, just so you know. Hvis der er noget jeg ser efter, når jeg handler ind, så er det 1) om produktet er økologisk og 2) om det er produceret i Danmark
Jeg har altid elsket bagerens havregrynskager og nu ville jeg forsøge at gøre ham kunsten efter. Lørdag fik jeg besøg af min dejlige veninde Vivi og som altid skulle der jo bagværk på bordet
Jeg har sidste dag på jobbet i Kolding på onsdag og skal gøre en hel sagsstamme klar til den næste som skal overtage og eftersom der først er ansættelsessamtaler på tirsdag, når jeg nok ikke at overdrage dem mundtligt, hvilket gør det skriftlige arbejde mere besværligt
Så er jeg tilbage efter en lille pause på bloggen. 1-2 spsk Thai red curry paste , alt efter hvor stærk man vil ha' den (kan evt. 1-2 spsk Thai red curry paste , alt efter hvor stærk man vil ha
Efter kaffen fik Gordjo set det smukke Skotske Højlandskvæg som går på vores marker. Denne gang drak vi kaffe sammen og spiste mine hjemmebagte havregrynskager
Sørg for ikke at røre mere i dejen end nødvendigt herefter. Havregrynskagerne laves sådan. Til sidst tilsættes chokolade, inden dejen formes til små kugler, der lægges på en bageplade og presses en smule flade (alt efter hvor tykke/tynde man ønsker dem)