På sådan en helt alm. tirsdag, hvem kunne så ikke godt have en knasende sprød havregrynskage. Måske er jeg heldig at der befinder sig et par stykker på kagedåsens bund, fra sidst jeg bagte dem, ellers må jeg i gang igen
De glutenfri havregrynskager kan holde sig sprøde i dåsen i ca. Instruktioner. Tænd ovnen på 175°C. Start med at blande havregryn, mel, bagepulver og vanilje i en skål og sæt det til side
1. Smelt smørret – enten i mikroovnen eller i en gryde. 2. Bland havregryn sammen med smeltet smør. 3. Pisk æg og sukker lyst og luftigt og bland sammen med havregryn/smør
Jeg har trukket en vinder af det lækre sengetøj fra Milk Copenhagen, men først deler jeg en opskrift med jer på en dekonstueret glutenfri havregrynskage med marengs og lemon
Havregrynskager med chokolade og tørret frugt (ca. Disse småkager er et sikkert hit i alle hjem. De har alle julens krydderier blandet sammen med tørrede frugt og mørk chokolade – det bliver næsten ikke bedre
Vi har i år valgt at lave Havregrynskager. Det er måske ikke en småkage man umiddelbart tænker på, når man tænker på julesmåkager, men det er nu en rigtig lækker småkage
Jeg har altid elsket bagerens havregrynskager og nu ville jeg forsøge at gøre ham kunsten efter. Lørdag fik jeg besøg af min dejlige veninde Vivi og som altid skulle der jo bagværk på bordet
Jeg skulle bruge en hurtig kage til nogle impuls gæster en aften hvor der ikke var meget energi. En kollega plejer at medbringe sådan en kage til kageklubben og den smager super godt
Et par lækre havregrynskager rig på protein er et virkelig lækkert og sundere alternativ til at stille den lille sult og trangen til snacks til aftenkaffen og en film i tossekassen
Det her er en dejlig nem og hurtig opskrift , hvis man er lækkersulten og skal have noget indenfor en overskuelig periode - den kan godt smuldre lidt, men det ødelægger jo ikke smagen
En dejlig hurtig og nem opskrift på havregrynskager. 100 g havregryn75 g smeltet smør eller margarine1 æg125 g sukker 1spsk mel1 tsk bagepulver1 tsk vanillesukkerSmelt smørret og vend havregrynene i og lad det trække i 10 - 15 minutter
Efter et par forsøg lykkedes det for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
Denne opskrift er en opskrift min far havde liggende, og han er rimelig vild med havregrynskager. forsøg med bagning af macarons, så derfor var havregrynskager et oplagt bud på, hvad resten af ganachen skulle bruges til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.