Rør fedtstof og flormelis, til massen er blød og smidig. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt det sammen til en dej. Rul dejen til kugler, og læg dem på en plade med bagepapir. Giv dem et let tryk med en gaffel. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Kagerne skal opbevares tørt.
Kender I de kager man bare vender tilbage til igen og igen. Sådan en er denne æblecrumble. Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet
For ikke så længe siden sad jeg og savlede lidt over billeder på Instagram. Kager op og kager ned. Kager alle vegne (jep Fastelavnsremsen kan også bruges andre steder)
1. Smelt smørret – enten i mikroovnen eller i en gryde. 2. Bland havregryn sammen med smeltet smør. 3. Pisk æg og sukker lyst og luftigt og bland sammen med havregryn/smør
På sådan en helt alm. tirsdag, hvem kunne så ikke godt have en knasende sprød havregrynskage. Måske er jeg heldig at der befinder sig et par stykker på kagedåsens bund, fra sidst jeg bagte dem, ellers må jeg i gang igen
De glutenfri havregrynskager kan holde sig sprøde i dåsen i ca. Instruktioner. Tænd ovnen på 175°C. Start med at blande havregryn, mel, bagepulver og vanilje i en skål og sæt det til side
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.