1 OlieSkyl
tomaterne, og skær dem over. Pil løget, og skær det i mindre tern. Hak chilien meget fint. Skyl appelsinerne grundigt. Riv skallen af appelsinerne og pres saften fra. Brun løg, chili og appelsinskal i lidt olie. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad blandingen koge i 30-40 minutter. Tag gryden af varmen, og hæld chutneyen på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det i køleskabet.
Fantastisk falaferHokkaido-lasagne med spinat, ærter og ostSommerpasta med safran og frisk ærterSpeltotto med edamamebønnerSprøde veggie-deller med chunky tomatchutney
Især en kokos-karrymarineret kylling med grønt og peanutdip + lammedeller med bacon og persille, tomatchutney og søde kartoffelfritter har været opskrifter, jeg klart vil lave fremover
Butterdejspakker med oksekød og tomatchutney. Server med tomatchutney. Når man bliver inviteret på brunch forventer de fleste at få serveret æg og bacon - men sådan er det ikke her i huset
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.