Start med at skære kyllingebrysterne og champignonerne i mindre stykker. Jeg bruger Shirataki nudler til denne ret, som er asiatiske nudler med meget få kalorier
Fiskestykkerne lægges ned i sovsen, og krydres let med salt og peber. Når fisken er færdig, lægges nudler og champignon ned til fisken – og maden er færdig
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Manden i huset var til fisk, så han kom også røget makrel i sin samt en håndfuld kogt spaghetti. Herefter slog jeg to æg ud over – et i hver side – dryssede med salt og dryssede med mere revet mozzarella og gav den et par klatter gorgonzola
Suppen kan serveres med okse- eller svinekød, fjerkræ eller fisk. Ramen er en japansk suppe med kød og æg og grøntsager, ja, alle mulige skønne råvarer