Her bager hun nemlig næsten altid kringle (bortset fra om sommeren når den står på rødgrød med fløde eller om efteråret, når hun laver gammeldags ævlekage selvfølgelig)
… en klassiker med lækkert fyld af creme og remonce, rigtig mormormad. Denne vidunderlige kringle er efterhånden blevet en lille smule hensat til morgenbordet eller brunch, men skal den bages hjemme (og det er altid anbefalelsesværdigt) står man måske ikke lige og bikser denne sammen
Tilsæt fløde og kulør og varm igennem. 0,25 l piskefløde. 0,25 l piskefløde. Gammeldags kylling i ovn med hjemmelavet agurkesalat, gammeldags brun “sovs” og kogte kartofler
* Lyserød grapefrugt fromage med syltet grapefrugt og fløde. Jordbærlagkage med fløde og hasselnødder. Så det mildt og lækkert solskinsvejr udenfor, og i morgen er jeg inviteret til grill-aften sammen med alle de skønne konditor-elever som jeg har været lærling sammen med de seneste 3 år