Fløde kringler opskrifter

Kringle med æble-marcipanremonce og rosiner

Kringle med æble-marcipanremonce og rosiner

Her bager hun nemlig næsten altid kringle (bortset fra om sommeren når den står på rødgrød med fløde eller om efteråret, når hun laver gammeldags ævlekage selvfølgelig)
Sukker Kringler

Sukker Kringler

Piskefløde. Her får du en rigtig god opskrift på Sukker kringler. Tilsæt fløde og ælt dejen let sammen. Form til kringler eller anden passende form
Kringle

Kringle

1 dl fløde. 1 dl fløde. Jeg bagte kringle her forleden, da jeg skulle besøge min mormor og morfar, og tænkte derfor at de skulle forkæles lidt
Kringlen, Stenses

Kringlen, Stenses

Form det hele til en krans, pensles med fløde,. Uhm siger alle der har smagt den. 1/2 kg mel. 2 æg. 100 g sukker
Gammeldags Kanelstang

Gammeldags Kanelstang

… en klassiker med lækkert fyld af creme og remonce, rigtig mormormad. Denne vidunderlige kringle er efterhånden blevet en lille smule hensat til morgenbordet eller brunch, men skal den bages hjemme (og det er altid anbefalelsesværdigt) står man måske ikke lige og bikser denne sammen
Wales kage

Wales kage

Cremen skal ikke være for blød, så skær fløden ned til 2 dl – og pisk den godt. Senest opdateret 26/04/16
Frugtdessert

Frugtdessert

Pisk fløden til det bliver en fast flødeskum.  Hæld det over i flødeskummet og rør det sammen til en jævn creme
Bagværk og lørdagslykke

Bagværk og lørdagslykke

fløde1/4 tsk. sukker2 æg100 g smør250-300 g hvedemelRør gæren ud i fløden og tilsæt salt, sukker og æg. 2 spsk fløde

Kringler

½ dl fløde. Gæren udrøres i lunken fløde. Æggene røres sammen og hældes i melblandingen sammen med fløde-gærblandingen

Sukkerkringler

Opskriften på sukkerkringler indeholder rå fløde. Det kan desværre ikke købes i Danmark, så jeg har rettet til piskefløde i opskriften

Dessert til grill-aften?

* Lyserød grapefrugt fromage med syltet grapefrugt og fløde. Jordbærlagkage med fløde og hasselnødder. Så det mildt og lækkert solskinsvejr udenfor, og i morgen er jeg inviteret til grill-aften sammen med alle de skønne konditor-elever som jeg har været lærling sammen med de seneste 3 år