Fordel flødeost og derefter de soltørredetomater i mørbraden. ½ pakke Philadelphia flødeost. Jeg har valgt at servere mørbraden med den bedste Karl-Johan svampesovs, jeg til dato har haft held til at lave samt frisk spinatpasta
Friske tomater, oliven, friske krydderurter, flødeost, pesto, ananas, rucola, ansjoser. Jeg tror at rigtig mange madbloggere kan identificere sig med Julie
I bogen brugte det semitørrede tomater i olie, men det lå jeg ikke lige inde med, men de alm. Pyh jeg stresser for tiden, synes der er så meget at se til med studiet og arbejdet
Start med at røre flødeost, soltørredetomater, basillikumblade og smag til med salt og peber. Skær en stor lomme i fileterne og fyld dem med blandingen
Hak også et par håndfulde frisk basilikum fint og rør så det hele sammen medflødeosten. Hvis du bruger tomater i olie som dem på mit billede, anbefaler jeg, at du ligger dem på fedtsugende papir inden du hakker dem, for at slippe af med overskuds olien
panden, når de er blevet bløde tilsættes mælk og flødeost og det hele varmes. soltørredetomater skæres ud i små stykker og lægges oven på selleriskiverne