Forret med tomat og rejer opskrifter

Fyldte æg m. avocadocreme og rejer

Fyldte æg m. avocadocreme og rejer

Æg, Fisk, Forret, LCHF, Low Carb, Rejer Fyldte æg m. De fyldte æg er perfekte som forret, på frokostbordet eller som en del af et tapas set-up
Spicy tomat suppe med tigerreger

Spicy tomat suppe med tigerreger

Gør rejerne rene og put dem i skålen med marinaden. Læg med i en skål medkogende vand. Når du kan se at skindet er ved at komme af, tager du tomaterne op og piller skinnet helt af
Blomkålsblinis m. edamole og rejer

Blomkålsblinis m. edamole og rejer

Er det en forret. Drys lidt rejer på toppen og pynt med vredne agurke- tomat- og citronskiver. Rør godt sammen med mælk, æg og æggehvide
Blomkålspandekager med rejer

Blomkålspandekager med rejer

Vi startede med en forret, hvor jeg havde lavet blomkålspandekager som blev serveret medrejerog dressing
Lakseroulade

Lakseroulade

Den kan bruges både til en forret, frokost og som aftensmad. Server med salat, rejer, tomat, citron og godt brød til
Rejecocktail anno 2015

Rejecocktail anno 2015

Denne er medregnet som en lille forret, og til seks personer (som hovedret svarer dette til fire personer)
Frokostsalat – Maskeret blomkål

Frokostsalat – Maskeret blomkål

Den er også rigtig god som fyldig forret. Dæk bunden af et fad med salat, læg blomkålen på, hæld lidt dressing over kålen og pynt medrejer, tomat, sukkerærter, dildkviste og citronbåde
Linguine med skaldyr | Linguine allo scoglio

Linguine med skaldyr | Linguine allo scoglio

Hvis du ikke har en pande, der er stor nok, så brug i stedet nogle af skaldyrene til en forret, f. Linguine med hjertemuslinger – linguine alle vongolePasta med små friske tomater – pasta con pomodorini freschiFritterede rejer, calamari og ansjoser – fritto di calamari, gamberi e acciughePasta medtomatog auberginer – pasta alla norma

Tunmousse, der ikke går i fisk!

Man kan sagtens spise sig mæt i denne fantastiske forret. Pynt med røget laks, rejer, æg, salat, agurk, tomatog citronevt
Rejecocktail

Rejecocktail

Rejecocktail – Den klassiske rejecocktail består af icebergsalat, en rød dressing a la thousand-iceland-dressing og – naturligvis – rejer lagt i lag og pyntet medtomat, citron, dild og måske lidt kaviar
Opgraderet stjerneskud

Opgraderet stjerneskud

den er fin til en solid frokost, men måske for meget til en forret – der kan du i hvert fald overveje at bruge den halve portion
Rejer med feta

Rejer med feta

En dejlig forret, som man kan lave til hovedret ved at servere kogt ris. Serveres sammen med andre små forretter, som stegt kalamaria, stegte sardiner o lign