Gør rejerne rene og put dem i skålen med marinaden. Læg med i en skål medkogende vand. Når du kan se at skindet er ved at komme af, tager du tomaterne op og piller skinnet helt af
Den er også rigtig god som fyldig forret. Dæk bunden af et fad med salat, læg blomkålen på, hæld lidt dressing over kålen og pynt medrejer, tomat, sukkerærter, dildkviste og citronbåde
Hvis du ikke har en pande, der er stor nok, så brug i stedet nogle af skaldyrene til en forret, f. Linguine med hjertemuslinger – linguine alle vongolePasta med små friske tomater – pasta con pomodorini freschiFritterede rejer, calamari og ansjoser – fritto di calamari, gamberi e acciughePasta medtomatog auberginer – pasta alla norma
Rejecocktail – Den klassiske rejecocktail består af icebergsalat, en rød dressing a la thousand-iceland-dressing og – naturligvis – rejer lagt i lag og pyntet medtomat, citron, dild og måske lidt kaviar
En dejlig forret, som man kan lave til hovedret ved at servere kogt ris. Serveres sammen med andre små forretter, som stegt kalamaria, stegte sardiner o lign