Min kæreste og jeg har bestemt os for, at det nytårsaften skal være to forretter - den ene er en asiatisk suppe, og denne er en restylet udgave af rejecocktail - det danske, lidt asiatisk og lidt eksotisk
MadenMed tjenerens hjælp valgte vi tre forretterog en hovedret - altsammen til deling. Først fik vi Goi Cuon, (ferske forårsruller) medrejer, svinekød, omelet, nudler og asiatiske grøntsager, serveret med peanutsauce
Hellefisk er Ilulissats – og Grønlands – største fiskeeksportvare sammen medrejer. Nogle gange føles det, som om jeg og slæden hænger lodret bag hundene – og en enkelt gang står jeg simpelt hen af og går, fordi jeg synes, det er synd, at de skal kæmpe sådan med vægten
Men altså – jeg kan ikke lide kinesisk mad i Europa, med en mulig undtagelse af sursøde rejer, som jeg aldrig er stødt på i KIna, og jeg kan ikke lide maden, der hvor jeg har været i Kina