Man behøver ikke droppe de traditionelle retter helt fordi man dropper kødet. Her har jeg lavet en lidt alternativ frikasse med bagte grøntsager og butterbeans
Flot og velsmagende sommermad. Mængde. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter. Tilberedningstid. Der var noget virkelig tilfredsstillende i selv at “fange” sin mad, som den førstefødte og jeg gjorde det med muslingerne til Moules Frites, som du kan læse om i et ældre indlæg
Ordet frikassé kommer af fransk fricassée fra fricasser, som betyder at stuve. Mange kalder frikassé for en ragout, og det er i og for sig også rigtigt
Mange kender kalvefrikassé fra deres barndom eller fra besøg hos bedsteforældrene, men det er en af de danske retter, som jeg synes vi skal holde lidt fast i
Servér frikasséen med kogte aspargeskartofler. Skræl gulerødder og skær i skiver. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene og skær asparges i snitter á ca
Frikasse er meget dansk og meget sommerligt, så med undtagelse af det faktum, at dagen her brød på dobbelt skybrud og total mangel på udendørs spisning, så er det her en ret lige efter årstiden