Den er nemlig ikke stærk og dermed en kærkommen mulighed for at undgå de stærke krydderier. Herefter tager du kød, forårsløg, tomater, rødløg, champignons og ærter på panden og steg indtil de er møre (ca
Omeletten kan tilberedes med eller uden piskning af hviderne, og den steges i smør på en stegepande. Smelt smørret på en lille stegepande, skru ned til medium varme, og hæld æggemassen på
friske champignons. Omeletten. Snit det hele fint og vend med den røde tangpesto. friske champignons. Lig små stykker af spinaten på og steg den som en omelet / pandekage
Top med revet parmesan ost. Top med Gorgonzola i små stykker. 1/2 dl revet ost – gerne med god smag. 5-6 champignoner, skåret i skiver. Top med ekstra ost og frisk revet parmesan 2 æg. 5-6 champignoner
Hæld fyldet på igen, fold omeletten sammen og anret den med lidt salat. 1) Slå æggene op i en skål og pisk dem sammen med salt og peber. 2) Varm halvdelen af olien op på en pande og steg løg, bacon og champignon sammen til det har fået farve og løgene er tilberedte. 5) Lad omeletten stege til æggene er tilberedt