Simpel men fyldtmed smag. fuldkornspastapenne. Jeg har nu lavet denne panderet nogle gange, og jeg simpelthen så begejstret for den at jeg må dele den med jer
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldtmed masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Serveres til enten ris eller pasta. Dejlig aftensmad, som dog er en smule omstændig med de fyldte kyllingebryster, men det bliver altså bare lige en tand mere "spændende"
Cremet pastamed kylling, svampe og soltørrede tomater / Ovnbagte kyllingenuggets med sød kartoffel fritter / Kyllingefrikadeller med rødbede og hytteost
Ja så meget fyldte det på spisebordet. Hvis du ikke vil bruge svampenemed det samme, kan du nu tage dem af panden, afkøle dem og fryse dem ned i en pose
Mens vores køkken var revet ned, havde Netto tilbud på ravioliforme - så er det lidt hurtigere at lave forskellige fyldtepastaer, uden at det kræver en besværlig rengøring af pastamaskinen
Kan du ikke finde disse store skaller, kan du bruge andre former for pasta, fx cannellonirør, men disse skal i givet fald dækkes med en tomatsovs, inden de kommer i ovnen