Gammeldagsfastelavnsboller burde man spise året rundt. Jeg pyntede halvdelen af mine fastelavnsbollermed kakaoglasur den anden halvdel med glasur rørt op med rød ufortyndet saft – så de blev fine prinsesse lyserøde
Disse klassiske fastelavnsbollermedcreme og syltetøj går aldrig helt af mode. Fastelavnsbollerne er pyntet med en glasur savet på kaffe, chokoladekugler og krymmel
Min mormors fastelavnsbollermedcreme og chokoladefyld – klassisk og gammeldags. Eller rettere jeg elsker min mormors fastelavnsbollermedcreme og remonce
Jeg holder mest af de enkle, gammeldagsfastelavnsboller. Ideen med marcipanremoncen fik jeg fra Bagenørden, og det er en velkommen tilføjelse til de klassiske fastelavnsbollermedcreme
De her er af den gammeldags slags, en gærbolle, som lukkes om lækkert fyld. Fastelavnsboller. I min opskrift er de med en superlækker creme, som er nem at lave
Fastelavnsbollermedcreme. De laves af forskellige dejtyper, pyntes på alverdens måder, har forskellige typer af fyld og kan være lukkede, flækkede eller med fordybninger, men uanset om man er til vandbakkelser eller den klassiske gærbolle så er fastelavn intet uden fastelavnsbollerne