Men de er virkelig gode. Put dejen i en skål som er smurt med lidt olivenolien, og smør også overfladen på dejen med lidt olie så der ikke kommer en “skorpe” når det hæver
Bollerne er også gode at riste på brødristeren, og så kan de naturligvis fryses. Det er også en fordel, hvis det er fødselsdagsbollerne, der skal overstås, samtidig med at lagkagen skal lægges sammen og kringlen skal kringles
De er bedst på dagen, men også gode til at fryse ned og tage på et par timer inden de skal spises. Opskriften er ændret lidt på, men mine gæster var vilde med dem, og det er jeg også
Mens laksen røres græsk yogurt og citronsaft sammen og smages til med salt. Olie til stegning. Agurk, æble og forårsløg skæres i fine tern og blandes i yogurten sammen med finthakkede dildspidser
Opskrifterne er gode og ultra simple. Den er lavet af danske Eva Ravnbøl og nu er det ikke fordi jeg har verdens største erfaring med italienske kogebøger, men denne her er uden tvivl den bedste jeg er stødt på