Gode boller med olie opskrifter

Gode boller

Gode boller

Jeg fik lyst til hvedebollermed masser af "tyg" i. fiberkost (tørret findelt daddel, rosin og hvedeklid) overhældes med
Opskrift på bløde og luftige boller

Opskrift på bløde og luftige boller

Men de er virkelig gode. Put dejen i en skål som er smurt med lidt olivenolien, og smør også overfladen på dejen med lidt olie så der ikke kommer en “skorpe” når det hæver
Nemme boller

Nemme boller

Bollerne er også gode at riste på brødristeren, og så kan de naturligvis fryses. Det er også en fordel, hvis det er fødselsdagsbollerne, der skal overstås, samtidig med at lagkagen skal lægges sammen og kringlen skal kringles
Hjemmebagte boller med hytteost

Hjemmebagte boller med hytteost

Afkøl og server gerne let lune, så er de rigtig gode. Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller
Klassiske boller

Klassiske boller

De er bedst på dagen, men også gode til at fryse ned og tage på et par timer inden de skal spises. Opskriften er ændret lidt på, men mine gæster var vilde med dem, og det er jeg også
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Den er drevet af to søstre, som brænder for kager og godt brød, og den er vildt hyggelig og kagerne er SÅ gode

(Krydrede kål-)Boller i karry

Jeg har af gode grunde aldrig smagt boller i karry, og selv hvis jeg havde været kødspiser tror jeg ikke jeg ville være fan
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Retten er virkelig simpel at lave, kræver få (gode). tomatsalat med tomat, rødløg og basilikum vendt i en olie/eddike
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Dette er en rigtig fin og hyggelig lille cafe/deli shop med hjemmebagt brød og en masse gode sandwich og salater
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Mens laksen røres græsk yogurt og citronsaft sammen og smages til med salt. Olie til stegning. Agurk, æble og forårsløg skæres i fine tern og blandes i yogurten sammen med finthakkede dildspidser
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Da brødet kun indeholder æg og masser af gode kerner og nødder kan det sagtens bruges som en eftermiddagssnack, når man som mig er på kur
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

vildt gode opskrift, som smager lige så godt som dem jeg har fået i New. Solsikkeolie til at pensle med
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Denne pastaopskrift kommer fra Jamie Olivers rigtige gode kogebog,. basilikum vendt med en dressing af olie, balsamico, citronsaft og salt
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

ukomplicerede, fyldt medgode råvarer og meget varierede synes jeg. Start med soyaglacen. på en pande i lidt olie
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Opskrifterne er gode og ultra simple. Den er lavet af danske Eva Ravnbøl og nu er det ikke fordi jeg har verdens største erfaring med italienske kogebøger, men denne her er uden tvivl den bedste jeg er stødt på
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det er så også en del lettere at få tid til at bage når gode venner kommer med aftensmaden, som det skete i dag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det (og så det gode vejr selvfølgelig) fejrede vi med grillpølser fra Gourmandiet og en god blomkålssalat