Herunder kan du se forslag til gode, kolde retter. I det her indlæg har jeg samlet ideer til mad, som vi selv synes, er rart at spise i varmen, både fordi det er relativt hurtigt at lave og/eller kan forberedes lidt på forhånd, så det er mere eller mindre klar, når appetitten endelig indfinder sig
Spiser du dem rå, er de gode at blande med tørrede frugter og som drys på morgenmad eller grønsager. Lad dem spire på samme måde som karse, og put dem oven på din mad
Jeg allierede mig med Samanda fra Creative Wood, der indgraverede både navne og små personlige hilsener i de speciallavede bordkort af plexiglas, så mine veninder allesammen kunne læse en lille hilsen til dem selv, der beskriver hvad jeg finder særligt ved dem hver i sær og vores gode venskab
Personligt har jeg ikke den helt store søde tand og synes også ofte at søde sager faktisk er for søde, så jeg holder enormt meget af at bruge hemmelige ingredienser som avocado eller silken tofu i chokolademousse, bønner og kikærter i kager, og dadler i snack-kugler, både fordi det giver en mere afdæmpet og balanceret sødme, men også fordi næringsindholdet så får et skub i den gode retning
Gode knive. Seriøst - det er verdens nemmeste måde at lave mad på. Og mangler du inspiration til brugen, så kan du søge masser af ideer frem her på bloggen
“Jeg vil spise rigtig meget og god mad”. Godeideer til nytårsforsæt. With a little help from my friends…(aka læsere)…fik jeg skrabet en lang række gode bud sammen på, hvad dette års nytårsforsæt skal gå ud på
Retten skal stå og simre i flere timer, da den oprindeligt blev lavet af de mindre gode udskæringer. 3 dl rødvin (gerne den der drikkes til maden, helt traditionelt bruges en bourgogne). 3 dl rødvin (gerne den der drikkes til maden, helt traditionelt bruges en bourgogne)
Til en familie og lidt rester til madpakken bruger jeg. Ca. 150 Kcal pr 100 g. Efter næsten 2 års pause har jeg endelig tid til at lave lidt på bloggen
Chokoladekage med chokolademousse – den perfekte fødselsdagskage til et chokoladeøre. December. En måned spækket med hygge, gæster, besøg, levende lys, hjemmebag, hemmeligheder og alt derimellem – for de fleste i hvert fald
) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
Nogle gange popper der pludseligt ideer op i mit hoved, og så skriver jeg dem ned, og andre gange får jeg inspiration fra mad, der bliver serveret for mig