Der kan altid kommes mere vand i hvis supper er for tyk. Ingredienser til en portion til 4 personer. 1 hokkaido græskar, befriet for kerner, skåret i tern med skrællen
Lørdagens smukke solskin forsatte desværre ikke idag. Det har været gråt, regnfuld og kedelig. Søndagen blev brugt til hygge med god tid til film, strik og en omgang rygende varm gullash suppe med ristet brødstænger til
Jeg elsker grønsagsupper, for man kan aldrig gå galt i byen med dem og så kan man altid tilføje lidt kød hvis man dagen efter vil have en "ny" lækker suppe
Hæld grønsagsbouillon over løbene imens du rører rundt og får den passende konsistens. Denne supper minder en smule om en allerede kendt opskrift her på bloggen (link), hvor jeg tilføjede græskar og andre lækre sager
grønsagsstænger. Supper og kød fra dagen før er også lækkert til. Der er så mange der. spørger, hvad man kan spise til morgenmad, når man hverken kan tåle
Blend suppen godt med en stavblender og tilsæt en god håndfuld frisk basilikum og sukrin gold og lad suppen trække et pat minutter, Jeg valgte at tilføje sukrin gold for at give supper en lækker rund smag, men hvis du ikke ligger inde med det, kan det sagtes undlades
Det er tid til dejlige, varmende supper, fx en juliennesuppe med bacon. Med et mandolinjern er det utrolig nemt og hurtigt at snitte grønsagerne, så det tager ikke lang tid at tilberede denne velsmagende suppe