Blend løg, hvidløg og ingefær sammen med salt og olie. Og selvom de har haft travlt med et langt og vanskeligt kursus, er blevet ædt af myg og har mødt det store lands snirklede papirgange, tog de sig alligevel tid til at købe nogle spændende krydderiblandinger med hjem til mig
Første gang vi fik lige netop denne ret var hjemme hos mine svigerforældre, hvor min svigerfar havde været i køkkenet og havde lavet denne lækre gryderet
Er det en wok- eller gryderet. Så var der to muligheder tilbage, og da mængden af grøntsager var ret stor, ja så blev jeg altså enig med mig selv om at det var wok mad
Hak tomaterne og kom dem i gryden sammen med peberfrugt og kikærter. Drys salt over kyllingestykkerne. Tilsæt hvidløg, ingefær og citronsaft, og bland godt
den lækre, runde, krydrede, cremede smag fra det indiske køkken. Så snart retten smager som den skal tilfører du kyllingekødet, som du har pillet fra den kylling som du har bagt i ovnen
Den er nemlig virkelig god til at hakke grøntsager til ukendelighed, og denne grøntsagsmos er virkelig god at putte i kødsovs, lasagne, gryderetter osv