Gulerødder rødbede kartofler opskrifter

Cremet kartoffelmos med rødbede facon!

Tilsæt de grøntsager du nu lige har lyst til (måske lidt knoldselleri, pastinak, gulerødder, rødbeder, ærter, blomkål og andre gode grøntsager) i mosen
Grøntsagsbrød - uden mel og stivels

Grøntsagsbrød - uden mel og stivels

RIS erstattes oftest af blomkål, Pasta erstattes af grøntsagsstrimler i form af sød kartoffel, gulerødder, rødbede og/eller squash og Brød erstattes af en masse kerner eller som her
Stegt flæsk

Stegt flæsk

slikærter, bønner, blomkål, broccoli eller – som på billedet – gulerødder. Hos os spiser vi så sjældent, vel nærmest aldrig, rødbede til, som det lyder i sangen
Madplan: Hverdagsmad med ekstra grønt

Madplan: Hverdagsmad med ekstra grønt

Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten, men er mere som inspiration til temaet (gulerødder er da grøntsager
Grøntsags spaghetti med rejer

Grøntsags spaghetti med rejer

Grøntsagsspaghetti er lavet af grøntsager, såsom squash, aubergine, gulerødder, rødbede, pastinak og et MUST
Rødebedesuppe

Rødebedesuppe

Skræl gulerødder, kartofler og rødbeder og skær dem i grove tern. Den er super nem at lave, den smager dejligt af rødbede og så er der ofte også rest tilbage, som kan kommes i fryseren til en anden god gang
vinter suppe

vinter suppe

500 g kartofler. 500 g gulerødder. 1 rødbede. 500 g kartofler. 500 g gulerødder. 1 rødbede. Posted on October 5, 2014 by Maiken Larsen in Aftensmad
Røde kyllingefrikadeller

Røde kyllingefrikadeller

Jeg synes, at de bliver ekstra gode, hvis man kommer lidt revne gulerødder og rødbeder i. Server frikadellerne sammen med kartofler eller brød og din yndlingsvintersalat
Sundere klassikere: Chili con Carne og lidt om mit skoleprojekt

Sundere klassikere: Chili con Carne og lidt om mit skoleprojekt

Skær rødbeder, gulerødder og knoldselleri i tern og svits dem i en tykbundet gryde i lidt rapsolie. Dermed ikke sagt, at det er forbudt at spise den helt klassiske ret, for der er nu også en charme ved at sidde en sommerdag med den fedtede, stegte flæsk, den cremede persillesovs og helt dugfriske kartofler
Blendersuppe med butternut squash og soltørrede tomater

Blendersuppe med butternut squash og soltørrede tomater

bruge ærter, tomat, peberfrugt, asparges, broccoli, blomkål, gulerødder, løg og hvidløg. Hvis du laver suppe med kartofler (bør ikke spises rå), søde kartofler græskar, rødbede, kål, pastinakker og jordskokker vil jeg smagsmæssigt anbefale dig at stege, dampe eller ovnbage dem inden de bliver blendet til suppe
Vegetarbøf med rødbede

Vegetarbøf med rødbede

Servér i traditionelle brugerboller, roti brød eller lebanesisk brød (tjek hos din etniske købmand), en dejlig salat (fx blandede salatblade, spirer og semidried tomater, en yoghurtdressing og sprøde kartofler
Måske lidt for tyk suppe – og virkelig mør oksesteg

Måske lidt for tyk suppe – og virkelig mør oksesteg

Gulerødder, pastinak, rødbede, persillerod, selleri, og hvad du ellers kan finde på. kød, sovs og kartofler, afskaffet, eller forhindrer det os stadig i at leve sundere og vælge mad, vores kroppe har det bedre med, uanset hvilken form det nu kommer i …