Det her må uden tvivl være den bedste sorbet, jeg nogensinde har smagt. Så når solen engang titter frem igen, kan jeg kun anbefale dig at lave denne sommerlige hindbærsorbet
Sommerlig hindbærsorbet. , fundet mig et nyt favorit brunch-sted (se bare her), været 10 dage på Kreta (se her og her) og ikke mindst nydt livet som nybagt student og lavet en masse god sommermad
Hertil lavede vi en hindbærsorbet med dadler, kanel og kardemomme(right. Forrige lørdag-søndag, og lige inden skolestart, var jeg på visit hos Trine i hendes nye kollegielejlighed i Esbjerg
På toppen stod der små chokolade kræmmerhuse med hindbærsorbet i. Hindbærsorbeten laves således. Når hindbærsorbeten er færdig fyldes den i de stivnede chokoladekræmmerhuse, som derefter sættes i fryseren
1. ) Skær stilken af fignerne og skær resten i små stykker. 2. ) Riv citronen og pres saften af den. 3. ) Kom figner, citronsaft og reven skal i en foodprocessor sammen med de frosne hindbær, vaniljesukker og æggehvide