Flødeboller – hjemmelavet marcipan og lidt om temperering af chokolade. Der findes allerede sukkerfri marcipan, som du kan købe i supermarkederne, men det er også utrolig nemt at lave sin egen og hjemmelavet udgave
Og man må jo også godt kunne se, at noget er hjemmelavet, ikke. En almindelig med kokos på toppen, en med hindbær og hvid chokolade, en karamelflødebolle og en medcitronsmag
Jeg har de sidste par dage leget lidt med min sunde mandel-chia - og kokos-chia chokolade, som jeg ønskede at lave en sund udgave af Flødebollermedjordbærsmag
Bestil en skål med frisk frugt, en frittata med græskar, gedeost og dertilhørende salat og friskbagt brød, yoghurt med frisk frugt og hjemmelavet granola, varm quinoagrød… og jeg kunne blive ved
med hakkede mandler som jeg, eller andet, f. Mine gufboller blev rigtig lækre og dem der har smagt dem syntes de var gode, meeen, jeg har allerede nogle idéer jeg kunne tænke mig at afprøve en dag og se om de vil blive lige så gode
For at give dem lidt ekstra smag, kan de drysset med kokos, ladkrispulver eller frysetørret hindbær. Overtræk flødebollernemed smeltet chokolade, enten ved at dyppe dem i det eller ved at pensle det på
med lidt mere smag. Den bedste version er med god mørk chokolade. med lidt mere smag. Alternativt kan anvendes candy melts - husk at du kan fortynde candy melts enten med kakaosmør eller med Fun Cakes chokoladeknapper (utrolig tynd konsistens)