Hjemmelavetpizza er ret nemt at lave og fyldet bestemmer man jo helt selv. Vi lavede en lækker smagfuld tomatsovs og fyldte derefter pizzaen med mascarpone, kartoffel og parmaskinke i stedet for kogt skinke
Det brugte vi af fyld. Vi lavede selv en lækker pizza-dej som fik lov til at stå og hæve et par timer, men vi biksede en hjemmelavet tomatsovs sammem, som også fik lov til at trække en halv dag
Jeg er vild med hjemmelavetpizza, og jeg får det alt for sjældent. Men nogle gange virker det bare lidt for besværligt at skulle lave en dej, der skal hæve og derefter lave fyld til at komme på pizzaen og så bage den i ovnen
Den ene dag havde han besluttet sig for at vi skulle have hjemmelavetpizza. Det smagte så godt, på trods af at der hverken var tomatfyld eller ost på toppen
Men alligevel synes jeg, at en hjemmelavetpizza bliver bedst, hvis ikke der er alt for meget fyld på én og samme pizza, og så skal den have en god tomatsauce
Fælles var en hjemmelavet mayonnaise, som blev smagt til på tre forskellige måder. Der blev i den forgangne uge blevet rykket godt rundt på de forskellige dage, således at madplanen ikke helt passede og så blev pizzaen sendt videre
Vores pizza blev med hjemmelavet tomatsovs (som egentlig bare er hvidløg og tomatpurre stegt i olivenolie, hvorefter en dåse hakkede tomater tilføjes, og koges lidt ind
Pizzadej – hjemmelavet eller købt. Hvilket fyld du vælger til din pizza, er naturligvis en smagssag, men hvis du kan lide at din pizza er dejlig svampet og sej i bunden, så start med at drysse revet ost på den udrullede dej, herefter fyldet og til sidst ost på toppen
Er I en familie der elsker hjemmelavetpizza, så er dette noget for jer. Det er, som overskriften siger, en tærte, hvilket vil sige, at der er noget mere fyld end på en normal pizza