Fyldte squash medoksekød. Og nu blev jeg altså enig med mig selv om at give det et forsøg. Fyldte squash er helt sikkert en ret, jeg kommer til at eksperimentere mere med i fremtiden
Sidste gang vi spiste tærte var det en meat-pie, hvor der blev brugt oksekød i bunden. Altså sådan en rigtig tærte, i tærtefad, med dej, fyld og æggesnask
svinekoteletter med skaft. 1400 g tør saltet bacon. 1salt og peber. 1Krydr med salt og peber og hæld sesamolie på. 1Skub dem over i den ene side af panden og tilsæt løg ogbaconog rist dem af. 1Vend det med de skåne tomater. Tilsæt øl, citron og havtornsaft, og lad det lige koge sammen i ovnen i 10 min. 1Krydr med salt og peber
Smages til med salt og peber. Serveres med rugbrød. salt og peber. Oksefarsen svitses i olien, når kødet har skiftet farve kommes hvidkål og løg ved og simrer viderere til kålen er falden sammen
Når grønsagerne er møre er sovsen næsten kogt ind, jævnes evt en lille smule med lidt maizena. Vi fik desuden kartofler ogbacon porrer samt paneret stegt feta til
Tilsæt tomat, basilikum, oregano, sukker og salt og smag til med friskkværnet peber. Tryk med en våd gaffel rundt langs kanten og læg på bagepapir på en bageplader
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.