Gratineret pastaret med tomat, mozzarella og bacon
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser 2 pk Pastella Tortellini Tomat og Mozzarella 250 g
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 lille løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 125 g frisk mozzarella, skåret i tern
  • 50 g bacontern
  • 3⁄4 dl friskrevet peccorino, grana eller parmesanost
  • Salt og peber     Sådan gør du Hæld tomaterne i en sigte og lad noget af væden dræne fra. Svits persille, løg og hvidløg i olien til det er let brunt. Tilsæt de drænede tomater og lad det simre ca. 5 minutter. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Fordel pasta, ost, sauce og bacon lagvis i et ovnfast fad eller i ovnfaste portionsskåle. Slut af med et lag ost og gratiner pastaretten i en 200° C varm ovn til osten er gylden ca. 20 minutter. Servér den gratineret pastaret varm.  2 pk Pastella Tortellini Tomat og Mozzarella 250 g1 spsk persille, hakket1 lille løg, finthakket1 fed hvidløg, finthakket2 spsk olivenolie1 dåse hakkede tomater125 g frisk mozzarella, skåret i tern50 g bacontern3⁄4 dl friskrevet peccorino, grana eller parmesanostDer er dage hvor aftensmaden gerne skulle gå lidt hurtigt og så kan pasta snildt være det mest sikre valg. Pastellas gratineret pastaret med tomat, mozzarella og bacon er en velsmagende pastaret, der er nem og hurtigt at lave, og består af få ingredienser – derudover kan næsten ikke gå galt. Den gratineret pastaret er inspireret fra det italienske køkken, og indeholder derfor også ingredienser, som mange forbinder og elsker ved Italien. Der findes næsten ikke nogen italienskinspirerede pastaretter, som ikke er et hit. Det er for det meste pastaretter der tiltaler hele familien – både store som små. Prøv derfor kræfter med Pastellas gratineret pastaret. Velbekomme!

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.