Rør honning med æbleeddike og olivenolie. Gulerødder med parmesan, oliven, koriander og honningvinaigrette500 gr gulerødder50 gr høvlet parmesan1 bundt koriander4 spsk sorte små oliven nicoise1 spsk honning2 spsk æbleeddike6 spsk olivenolieSalt og peberSkrald gulerødder med en tyndskralder og skær gulerødderne i skiver på tværs. 1 spsk honning
Vinaigrette kan opbevares i køleskabet en lille uges tid. 11 spsk honning. 1flagesalt og friskkværnet peberKom det hele i en skål og rør det sammen til vinaigretten er ensartet i konsistensen
Rør sennep, honning og hvid balsmico sammen og rør olien i til dressingen er lind. God weekendArtiskok med rødbede og hårdkogte æg i vinaigretteAntal personer
Bønnesalat med feta, tomat og vinaigrette. Bland en vinaigrette af følgende. o 2-3 spsk olivenolie o 1 spsk hvidvinseddike o 1 tsk dijon sennep o 1/2 tsk honning o 1 finthakket løg o 1 finthakket fed hvidløg o Salt & peber Vend bønnerne i vinaigretten og lad det trække på køl nogle minutter. o 5-6 store spsk skyr o 1 lille spsk hvidvinseddike o 1/2 tsk honning o 1 lille spsk olivenolie o 10 grovhakkede radiser o 1 løgo En god portion purløgo Salt, peber & cayennepeber Håber det bliver en succes, Vh Sandra 2-3 spsk olivenolie. 1/2 tsk honning. 1/2 tsk honning
Rør æbleeddike, honning og sennep sammen og olien i lidt efter lidt til en cremet vinaigrette. 4 røde æbler100 gr serrano100 gr peccorino2 julesalat1 egeblad salat1 bakke rucola1 avokado2 spsk æbleeddike1 spsk honning1 spsk dijonsennep6 spsk olivenolieTænd for ovnen på 60 gr og skyl 2 æbler. 1 spsk honning
Glem ikke at hælde en skøn dijon vinaigrette over salaten. 0,75 dl balsamisk vineddike, 125 ml olivenolie, 2 spsk dijon sennep, 1 spsk honning, salt og peber blandes godt, og denne mængde giver nok til to omgange. 1 spsk honning, salt og peber blandes godt, og denne mængde giver nok til to omgange
flydende honning. Vinaigrette. Vinaigrette. 1 tsk flydende honning. Som jeg tidligere har skrevet, har jeg en stor svaghed for salater, og det er især de fyldige salater, mit madglade hjerte banker for
Her i en udgave med vinaigrette og hakket hårdkogt æg. Vinaigrette lavet af. Rør vinaigretten sammen. 1/2 tsk flydende honning. 1/2 tsk flydende honning
Så kan du lave en vinaigrette (0,75 dl balsamisk vineddike, 125 ml olivenolie, 2 spsk dijon sennep, 1 spsk honning, salt og peber blandes godt), som du hælder over kålen, og tilsætte fx skiver af æble, ristede cashewnødder, tynde skiver rødløg, granatæblekerner og en god feta. 1 spsk honning
honning. Serveres med eksempelvis en blandet salat og en vinaigrette til. Derefter åbnes toppen af bagepapiret og farsbrødet smøres med en blanding af olivenolie og honning