Grønkålssalat med bagte søde kartofler – min version. Ganske vist er det Valentins Dag, men jeg kan desværre ikke byde på hjerteformede kager eller lyserøde desserter
Denne version laver jeg så let som muligt og medkartofler, jeg mener nemlig at den sagtens kan serveres som en hovedret, men medkartofler, så kan der ikke længere være tvivl
Man kan nu også sagtens bruge tilbehøret til almindelig stegt kød eller som hovedretmed brød til. Foliepakker medkartofler, blåskimmelost og grønne asparges
Hovedretten er fyldte søde kartofler. Vi bruger ikke særlig meget søde kartofler i Danmark, men de er supersunde, og det er en god idé at variere dem med de almindelige kartofler nu og da
SeitAND medfløde(søde)kartofler er mit bud på en hovedret til en julemiddag medmedfølelse – hvis altså du ikke skal have smæskesteg (men det skal du jo)
Serverer du dine røsti som hovedret, så læg en lille klat flødeost på toppen, og servér med et glas kølig Pouilly-Fuissé, La Roche, som er en tør hvidvin lavet på chardonnaydruen
Jeg spiste nedenstående ret som hovedret. Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild medrøstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revne kartofler
Suppen er tilberedt som en forret, men du kan selvfølgelig også spise suppen som en hovedret. Suppen har en dejlig cremet konsistens med lækre smagskombinationer fra det bitre, salte og søde køkken