Grill pølser og bacon på en rist over ilden – her er det okay med en anelse flammer, så gør det bare inden, at bålet reelt er klar til den videre tilberedning, hvor der helst ikke må være for mange flammer
Lav en marinade af engelsk sauce, tomatpure, soya, paprika og evt røget paprika. Jeg har valgt at komme væsentligt mere facon (vegansk pendant tilbacon) i, end man ville bruge bacon i den originale ret
Rør dressingen af creme fraiche, mayo, purløg, æbleeddike og rør det i salaten, sammen med bacon. Skær alle broccolibuketterne af broccolien (kom evt broccolistænglen i en juicer sammen med æbler og drik det, eller riv den fint og kom det i salaten eller brug den revet i en tomatsauce) Lynkog majskolberne til de lige bliver lækkert smørgule og skrab majskerne af
En lækker cremet "yoghurt" i den grønne version = tyk smoothie/greenie = blendet avokado, banan, frossen spinat, frosne bær og hvad jeg ellers lige finder på af smag
Hamburgerryg er en udskæring af svinekam eller svineryg, som er saltet og røget. På billedet her har jeg serveret rosenkål med bacon og kastanjer, en hvid sauce og kogte kartofler
Ingen kalkunbacon eller røget skinke på min vagt – BACON, tak. Form farsen til et brød – franskbrød – læg det i et smurt ovnfast fad, og dæk det med baconskiver
Skær baconen i mindre tern. Det tager mindst en god times tid og mere til, hvis du koger det med kød. Lav en fordybning, og kom kød og bacon i fordybningen, og dæk med kartoflerne