Brug hvad du har i køleskabet ellerovervej at lave denneversion med masser af løg. Tærter må være en af madgudensgaver til mennesket, for derer simpelthen ikke noget, du ikke kan komme i dem
Har du ikke en pande, der kan gå i ovnen, kan du bruge bunden af en tagine – som jo godt nok er et nordafrikansk køkkenredskab, men denegner sig fortræffeligt uden ”skorstenen”
Skru panden ned på middelvarme, og hæld med det samme æggemassen på, og sørg for at det fylder hele panden (det burde det selv gøre automatisk, men du kan hjælpe det lidt på vej ved at tilte panden)
Anvend gerne en portionstørrelse pande for det bedste resultat. Dette er nok verdensbedsteomeletopskrift jeg faldt over for nogle år siden og lige siden har det været min yndlings
Den færdige omeletsmager fortræffeligt i lidt store finger-bidder. Men derer meget langt fra Sticks'n'Sushi til det hjemlige køkken, og det skal der også være - det er slet ikke den professionelle restaurant vi skal prøve at efterleve
I stedet laver jeg lige hvad jeg har lyst til, bare udenfor. Omelet med kantareller fra Cobb, muffins med pinjekerner og courgetter, bressaola og tomatsalatDerfor havde jeg noget helt andet i tankerne, da jeg købte min lille Cobb grill for en måneds tid siden
Du venderomeletten bedst ved at ligge en tallerkenoverpanden, og vende den ud på tallerkenen og derefter glide den på panden igen, med denanden side opad