Hvad gør man med en lårtunge opskrifter

Kalvefrikassé med urter

Kalvefrikassé med urter

En rigtig lørdags ret når man har tid. Skum urenheder af meden hulske. Tilsæt suppevisken og de hele peberkorn
Kalvefrikasse

Kalvefrikasse

Kødet bliver så mørt, at du kan tygge det medøjenbrynene eller øjenvipperne, eller hvad det nu hedder
Fyldt Skinkemignon – med grønt og hvidløgsost

Fyldt Skinkemignon – med grønt og hvidløgsost

Og hvis du tror, du kan gøre det uden at få fedtede fingre – så tro bare om igen. Hvert år står jeg derfor medden samme udfordring – hvordan man får en skinkemignon til at smage af noget
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Sådan gør du. Ikke fordi retten tager flere dage at tilberede, menman skulle næsten tro det, når man smager den, for den smager usandsynligt lækkert – især tunsaucen
Vitello tonnato

Vitello tonnato

Kom timian, rosmarin, skal af denene citron, løg, hvidløg, salt, peber og vin i en gryde sammenmedlårtungen, og kog ved høj varme, til lagen er kogt ind til en tyk sirup