Hvad kan man lave af røget bacon opskrifter

Hjemmelavet bacon

Hjemmelavet bacon

Kan du ikke vente kan du sagtens begynde at spise af den med det samme den er røget. Hvis du ikke spiser sværene på din bacon, så kan du også roligt fjerne dem allerede nu
Hjemmerøget bacon

Hjemmerøget bacon

Nu har jeg jo ikke en rygeovn, men jeg havde hørt at en kuglegrill kan gøre det samme. Jeg har længe gået med tankerne om at prøve selv at lavebacon
Hjemmelavet gravad bacon

Hjemmelavet gravad bacon

 Jeg burde nok sætte ‘bacon’ i anførselstegn, for almindeligt røget bacon er det ikke. Hjemmelavetbacon
Grov galette med porrer, bacon og ost

Grov galette med porrer, bacon og ost

Du kan sagtens fylde galetten med andre kombinationer som karamelliserede løg, timian og gedeost / laks, spinat og asparges / en klassiker som broccoli, skinke og feta / eller måske en sød version med bær, mørk chokolade og mandel-frangipane – husk dog at komme lidt sukker i både fyld og dej ved sidstnævnte
Klassisk kødsovs

Klassisk kødsovs

Opskriften på kødsovs kan selvfølgelig varieres i det uendelige og fyldes med friske krydderurter når de om ikke så længe kommer i sæson
Inspiration til tapasbordet

Inspiration til tapasbordet

mandel i midten (mandernekan undlades) og rul baconen rundt om dadlerne. Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, mankan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Pasta carbonara

Pasta carbonara

Til dessert kan du servere en lækker, hjemmelavet og endda sund bananis med lidt kakaonibs drysset ud over
Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

med grønt drys – purløg, persille, dild eller hvad I kan lide – og rødbeder. Så tjener du ind på gyngerne, hvad du har mistet på karrusellen
Calzone

Calzone

I og for sig kan du komme hvad som helst i din calzone – jeg bruger den personligt selv som en slags restepizza, når det er på tide at få ryddet ud i grøntsags- og kødresterne
Paprikagryde

Paprikagryde

Om det er sæson for gryderetter lige nu kanman jo diskutere, men det er altid rart at have noget i fryseren man lige kan varme op, hvis man ikke lige orker det store madlavningseventyr når man kommer hjem
Klassisk Sphagetti Carbonara

Klassisk Sphagetti Carbonara

samtidig med den er økonomisk billig at lave, derfor er det også vigtigt at benytte gode råvare. Når sphagettien er færdigkogt, hældes vandet fra og kommes op til løg og bacon blandingen
Gratinerede blåmuslinger

Gratinerede blåmuslinger

Forfatteren til bogen kan jeg ikke gennemskue hvem er. Blåmuslinger er lavet meget løst efter en opskrift i “Culinaria Italia”, hvortil jeg har tilsat en flok forskellige ting efter min smag
Clubsandwich

Clubsandwich

Hvad ellers. Og så serverer man ellers med agurk, tomat, salat, rødløg, pickles, peberfrugt og en tynd skive Vesterhavsost til dem der kan lide det
10 gange morgenmad fra Insta

10 gange morgenmad fra Insta

En lækker cremet "yoghurt" i den grønne version = tyk smoothie/greenie = blendet avokado, banan, frossen spinat, frosne bær og hvad jeg ellers lige finder på af smag
Brunkål

Brunkål

Du kan bruge hvidkål eller rødkål, når du skal lave brunkål. Brunkål kan nemlig både tilberedes som en selvstændig ret og som tilbehør til svinekød eller farsretter
Madpakkeboller med rugkerner

Madpakkeboller med rugkerner

(I Aldi kanman købe proteinrigt hvedemel, hvilket giver lyst bagværk en større mæthed. Bollerne kan bruges til madpakken, hvor du kanlave nøjagtig den sandwichvariant du kan li’
Lækreste salat! (LCHF og mejerifri)

Lækreste salat! (LCHF og mejerifri)

mejeri fra min kost, da jeg bøvler lidt med min mave… Jeg prøver at finde ud af, hvorvidt det er mælke/mejeriprodukter jeg ikke kan tåle, og det giver mig lidt udfordringer i forhold til at spise LCHF, da jeg typisk spiser en del ost bl